Φωτια Μεσοχωρια - Συναγερμός στα Μεσοχώρια Εύβοιας - Εκκενώνονται χωριά ... : Η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στο νότιο τμήμα της εύβοιας και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια της καρύστου.

Φωτια Μεσοχωρια - Συναγερμός στα Μεσοχώρια Εύβοιας - Εκκενώνονται χωριά ... : Η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στο νότιο τμήμα της εύβοιας και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια της καρύστου.. Μαίνεται η φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου, στην εύβοια, που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (14.08.2021). Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στο νότιο τμήμα της εύβοιας και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια της καρύστου. Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr η φωτιά καίει δασική έκταση και ξέσπασε στο σημείο που έκαιγε πριν δυο ημέρες και στο. Το evima.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο καρύστου λευτέρη ραβιόλο, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά, «η φωτιά είναι σε εξέλιξη κοντά σε σπίτια στο χωριό μεσοχώρια.

Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί όπως αναφέρει το protothema, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. « συναγερμός » έχει σημάνει ξανά στην εύβοια μετά τη φωτιά που ξέσπασε στα μεσοχώρια. Μαίνεται η φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου, στην εύβοια, που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (14.08.2021).

ΛΟΤΤΟ: Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση 2231 (14/08/2021 ...
ΛΟΤΤΟ: Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση 2231 (14/08/2021 ... from www.newsit.gr
Επιχειρούν έξι εναέρια, μεγάλο πρόβλημα ο αέρας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι εστίες είναι διάσπαρτες, ενώ το μεγάλο πρόβλημα είναι ο δυνατός αέρας. Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην εύβοια, στα μεσοχώρια. Νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην νότια εύβοια, αυτή την φορά σε έκταση με χαμηλή βλάστηση στα μεσοχώρια. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Νέα φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή μεσοχώρια της καρύστου. Στο σημείο έχουν σπεύσει 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα. Παράλληλα, φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες.

Φωτιά τωρα φωτιά στην εύβοια πυροσβεστική.

Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Φωτιά τωρα φωτιά στην εύβοια πυροσβεστική. Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά στη νότια εύβοια, όπου χθες το μεσημέρι χρειάστηκε να εκκενωθεί προληπτικά τα μεσοχώρια, καθώς στην περιοχή έπνεαν άνεμοι 9 μποφόρ και η φωτιά πλησίαζε το. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι έλαβαν μήνυμα του 112 για προληπτική. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Επιχειρούν έξι εναέρια, μεγάλο πρόβλημα ο αέρας. Από τον αέρα τη φωτιά προσβάλλουν 5 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, έτσι ώστε να μην εξαπλωθεί. Μαίνεται η φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου, στην εύβοια, που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (14.08.2021). Νέα φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου στην εύβοια. Μήνυμα στους κατοίκους , ώστε να εκκενώσουν την περιοχή.

Νέα φωτιά στα μεσοχώρια ευβοίας… εκκενώνονται χωριά (pics). Πυρκαγιά στα μεσοχώρια της εύβοιας βρίσκεται σε εξελιξη απο νωρίς το μεσημέρι. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Νέα φωτιά στην εύβοια και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται.

Φωτιά στα Μεσοχώρια Ευβοίας: Εκκενώνεται ο οικισμός
Φωτιά στα Μεσοχώρια Ευβοίας: Εκκενώνεται ο οικισμός from www.voria.gr
Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Μήνυμα στους κατοίκους , ώστε να εκκενώσουν την περιοχή. Φωτιά τωρα φωτιά στην εύβοια πυροσβεστική. Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην εύβοια, στα μεσοχώρια. Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας, στα μεσοχώρια της καρύστου. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι.

Φωτιά τωρα φωτιά στην εύβοια πυροσβεστική.

Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην εύβοια, στα μεσοχώρια. Νέα φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου στην εύβοια. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Νέα φωτιά στην εύβοια και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου. Νέα φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή μεσοχώρια της καρύστου. Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr η φωτιά καίει δασική έκταση και ξέσπασε στο σημείο που έκαιγε πριν δυο ημέρες και στο. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου.

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Πυρκαγιά στα μεσοχώρια της εύβοιας βρίσκεται σε εξελιξη απο νωρίς το μεσημέρι. Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στο νότιο τμήμα της εύβοιας και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια της καρύστου.

Το δικό μας Αχλάδι: τέλος παρουσίασης | Doovi
Το δικό μας Αχλάδι: τέλος παρουσίασης | Doovi from i.ytimg.com
Στο σημείο έχουν σπεύσει 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα. Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην εύβοια, στα μεσοχώρια. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στο νότιο τμήμα της εύβοιας και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια της καρύστου. Νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην νότια εύβοια, αυτή την φορά σε έκταση με χαμηλή βλάστηση στα μεσοχώρια. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου.

Μαίνεται η φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου, στην εύβοια, που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (14.08.2021).

Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί όπως αναφέρει το protothema, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι έλαβαν μήνυμα του 112 για προληπτική. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Νέα φωτιά στα μεσοχώρια ευβοίας… εκκενώνονται χωριά (pics). Σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι εστίες είναι διάσπαρτες, ενώ το μεγάλο πρόβλημα είναι ο δυνατός αέρας. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι. Επιχειρούν έξι εναέρια, μεγάλο πρόβλημα ο αέρας. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν. Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην εύβοια, στα μεσοχώρια. Μαίνεται η φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου, στην εύβοια, που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (14.08.2021).