Σεισμοσ Κινα - "Ξέσπασμα" κορονοϊού στη - Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας .

Δύο νεκροί από ισχυρή σεισμική δόνηση, φωτογραφία: Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Σεισμός έπληξε σήμερα, πέμπτη, την επαρχία σιτσουάν της κίνας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας .

Ο σεισμός έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα, ανακοίνωσε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής . Σεισμοσ Τωρα Κινα / 13):η απολυτη
Σεισμοσ Τωρα Κινα / 13):η απολυτη from i1.wp.com
Ο σεισμός έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα, ανακοίνωσε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής . Σοβαρές ζημιές προκάλεσε ο σεισμός στι σιτσουάν της κίνας, . Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτου γεωφυσικής (usgs), 7 βαθμών σύμφωνα με το γερμανικό ερευνητικό κέντρο για . Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της .

Σεισμός μεγέθους 6,1 βαθμών έπληξε σήμερα την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας την παρασκευή, σκοτώνοντας τουλάχιστον δύο ανθρώπους .

Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Σεισμός μεγέθους 6,1 βαθμών έπληξε σήμερα την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας την παρασκευή, σκοτώνοντας τουλάχιστον δύο ανθρώπους . Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτου γεωφυσικής (usgs), 7 βαθμών σύμφωνα με το γερμανικό ερευνητικό κέντρο για . Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Ο σεισμός έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα, ανακοίνωσε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής . Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina. Δύο νεκροί από ισχυρή σεισμική δόνηση, φωτογραφία: Σεισμός έπληξε σήμερα, πέμπτη, την επαρχία σιτσουάν της κίνας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Σοβαρές ζημιές προκάλεσε ο σεισμός στι σιτσουάν της κίνας, . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας .

Ο σεισμός έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα, ανακοίνωσε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο .

Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Σεισμοσ Τωρα Κινα / 13):η απολυτη
Σεισμοσ Τωρα Κινα / 13):η απολυτη from i1.wp.com
Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Σεισμός έπληξε σήμερα, πέμπτη, την επαρχία σιτσουάν της κίνας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Σοβαρές ζημιές προκάλεσε ο σεισμός στι σιτσουάν της κίνας, . Σεισμός μεγέθους 6,1 βαθμών έπληξε σήμερα την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας την παρασκευή, σκοτώνοντας τουλάχιστον δύο ανθρώπους . Ο σεισμός έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα, ανακοίνωσε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής . Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες.

Σεισμός έπληξε σήμερα, πέμπτη, την επαρχία σιτσουάν της κίνας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Σοβαρές ζημιές προκάλεσε ο σεισμός στι σιτσουάν της κίνας, . Δύο νεκροί από ισχυρή σεισμική δόνηση, φωτογραφία: Σεισμός έπληξε σήμερα, πέμπτη, την επαρχία σιτσουάν της κίνας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Σεισμός μεγέθους 6,1 βαθμών έπληξε σήμερα την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας την παρασκευή, σκοτώνοντας τουλάχιστον δύο ανθρώπους . Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina. Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτου γεωφυσικής (usgs), 7 βαθμών σύμφωνα με το γερμανικό ερευνητικό κέντρο για . Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Ο σεισμός έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα, ανακοίνωσε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας .

Σεισμός μεγέθους 6,1 βαθμών έπληξε σήμερα την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας την παρασκευή, σκοτώνοντας τουλάχιστον δύο ανθρώπους . Δύο νεκροί από ισχυρή σεισμική δόνηση, φωτογραφία: Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina.

Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Το κοινό ανακοινωθέν για την
Το κοινό ανακοινωθέν για την from www.newsit.gr
Σεισμός έπληξε σήμερα, πέμπτη, την επαρχία σιτσουάν της κίνας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Σεισμός μεγέθους 6,1 βαθμών έπληξε σήμερα την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας την παρασκευή, σκοτώνοντας τουλάχιστον δύο ανθρώπους . Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Σοβαρές ζημιές προκάλεσε ο σεισμός στι σιτσουάν της κίνας, .

Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας .

Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Δύο νεκροί από ισχυρή σεισμική δόνηση, φωτογραφία: Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτου γεωφυσικής (usgs), 7 βαθμών σύμφωνα με το γερμανικό ερευνητικό κέντρο για . Ο σεισμός έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα, ανακοίνωσε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής . Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina. Σεισμός μεγέθους 6,1 βαθμών έπληξε σήμερα την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας την παρασκευή, σκοτώνοντας τουλάχιστον δύο ανθρώπους . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Σοβαρές ζημιές προκάλεσε ο σεισμός στι σιτσουάν της κίνας, . Σεισμός έπληξε σήμερα, πέμπτη, την επαρχία σιτσουάν της κίνας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της .

Σεισμοσ Κινα - "Ξέσπασμα" κορονοϊού στη - Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας .. Σοβαρές ζημιές προκάλεσε ο σεισμός στι σιτσουάν της κίνας, . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Σεισμός έπληξε σήμερα, πέμπτη, την επαρχία σιτσουάν της κίνας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Δύο νεκροί από ισχυρή σεισμική δόνηση, φωτογραφία: